Hyra buss Malmö

Hyra buss i Malmö? Vi gör din resa komplett

Det finns så mycket att se och göra i Malmö. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att hyra buss i Malmö enligt dina önskemål. Ta en titt på våra olika tillställningar här nedan och se om något passar dina behov. Skulle något saknas ser vi gärna till att skräddarsy din bussuthyrning, så att din upplevelse blir komplett.

Så kan du hyra buss i Malmö och se mer

Vår bussuthyrning passar perfekt för dig som vill ta bron över till Danmark. Vi har också många olika typer av bussar som passar för alla typer av ändamål som, till exempel: sightseeing, utflykter och konferens i vårt trevliga grannland. Stannar du på den här sidan bron men vill ta dig till en kryssning? Inga problem. Vi erbjuder även smidiga kryssningstransfers till närmsta hamn eller en i en annan stad.

Ska ni ta flyget? Vi hjälper er gärna med en smidig flygplatstransfer, oavsett om ni ska till Malmö flygplats, Kastrup, Landvetter, eller någon annan flygplats för den delen. Om ni ska resa längre sträckor har vi moderna bussar som gör resan bekvämare, även för större sällskap.

Boka en resa med oss redan idag!

Stäng meny